Ons werk

Sinds onze start in 2016 hebben we aan meer dan 100 projecten meegewerkt met prachtige oplossingen voor blije gebruikers. Met een team met 150+ jaar praktijk ervaring.

Is uw organisatie op zoek naar een senior UX specialist neem dan contact met ons op.

Laboratorium met tafel met reageerbuisjes en microscoop
Project

Sanquin

Sanquin is een not-for-profit organisatie die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Naast het afnemen, verwerken en uitgeven van bloedproducten, houdt Sanquin zich bezig met het maken van reagentia, onderzoek en onderwijs.

Bekijk dit project
Storm over nederland
Project

KNMI

Met GeoWeb werkt het Koninklijk Nederlands Meteorologisch instituut samen met de instututen van Noorwegen en Finland aan een betere overdracht van data.

Bekijk dit project
luchtfoto van de haven van Rotterdam
Project

Port of rotterdam

De havenmeester van het havenbedrijf van Rotterdam gebruikt een Haven informatiesysteem om al het verkeer in de haven veilig en snel door de haven te leiden. 

Bekijk dit project
Graanveld met oogstmachine met een drone in de lucht
Project

Agrifirm

Agrifirm is een coöperatie die 17.000 Nederlandse ondernemende boeren ondersteunt in inkoop, innovatie en automatisering.

Bekijk dit project
Windmolen in een landschap vanuit vogelvlucht
Project

Essent

Voor Powerhouse, een energie handelsplatform van Essent, ontwierpen onze UX specialisten interfaces en dashboards voor beter inzicht en intuïtief gebruik.

Bekijk dit project
Arts met tablet
Project

Carepay

CarePay verbindt patiënten, premie betalers, zorgverzekeraars en zorgaanbieders met een cloud platform van mobile health wallets voor het real time declareren en betalen van gezondheidszorg.

Bekijk dit project

Topklasse UX en service designers

Samen met onze opdrachtgevers en eindgebruikers onderzoeken en ontwerpen onze ux-specialisten en service designers de best mogelijke digitaal interactieve oplossingen, waarbij de mens altijd centraal staat. Op deze manier vinden we de ideale balans tussen business, technologie en gebruikers.